VAG w Częstochowie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • banach04
    Classic
    • 2009
    • 6

VAG w Częstochowie

Dzieki hankasz7, Djczas sam się skontaktował teraz czekam na jego oferte :lol:
    Mam dośc duzy dylemat bo w salonie na partyzantów nie zaproponowali zadnej rewelacji jesli chodzi o O2.... mam wielka nadzieje ze Djczas da rade coś zrobić:]
  • rado
    Drive
    • 2007
    • 70

VAG w Częstochowie

Witam.
    Jestem tu nowy. Sporo czytałem i cieszę się coraz bardziej z mojego zakupu i supportu w postaci OCP

Niedawno kupiłem Octavię AHF i szukam kogoś z Częstochowy lub okolic kto ma VAG.

W sumie to nic mi się nie dzieje w autku, ale chciałbym zobaczyć co to oprogramowanie potrafi bo zastanawiam się nad kupnem.

Jeśli ktoś z cz-wy lub okolic posiada VAG - poproszę o namiary
    RADO!

www.imoli.pl

Komentarz

• hamster
      Ambiente
      S_OCP Member
      • 2007
      • 130

Witam,

Ja rowniez stoje przed tym samym problemem , kupic czy nie , problem jest ze VAG nie dziala z innymi interfejsami CAN
      Ja tez mam nowke , ale zawsze lepiej miec fejsa i soft.

Moze kiedy wymienimy sie uwagami Ja mam 1,9 BXE
      pzdr
      hamster

Octavia II 1.9 TDI BXE Elegance + Xenon

Komentarz

• rado
        Drive
        • 2007
        • 70

Na razie nie wiele wiem. Na razie wiem tylko że rozrząd będzie mnie sporo kosztował

Chętnie podzielę się uwagami, ale muszę trochę pojeździć. Przesiadłem się z Astry też Diesla, ale to inna bajka

btw. nie wiesz gdzie w Cz-wie założyć alarm ? I ewentualnie jaki?
        RADO!

www.imoli.pl

Komentarz

• hamster
          Ambiente
          S_OCP Member
          • 2007
          • 130

czesc,

ja zalozylem fabryczny , i zamierzam zrobic jakis magiczny wylacznik we wlasnym zakresie.
          tez przesiadlem sie z opla ale z benzyny i jazda octa to rzeczywiscie inna bajka.
          moze na olsztynskiej ? , ale ja bym poszukla kogos kto sie w niemieckich autach jezeli chodzi o alarmy, ale niestety nie mam namairu.
          pzdr
          hamster

Octavia II 1.9 TDI BXE Elegance + Xenon

Komentarz

• paf
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 3140

rado, hamster, najlepiej to trzeba by się wybrać do Czeladzi na spocika - może pojedziemy raze - ja się wybieram - będzie chyba w przyszłym tygodniu tam koledzy są doposażeni a i ze środowiskiem się zintegrujecie

co do VAGów i alarmów to nie mam namiarów bo jeszcze nie miałem potrzeby ich tutaj szukać.

a swoją drogą to zapraszam do czytania i co ważniejsze do udzielania się wątku

może jakiś spocik w Czewie?

Komentarz

Pracuję...